Miért érdemes igénybe venni?

Az ingatlanpiacon az számít sikernek, ha a lehető leggyorsabban tudjuk értékesíteni az eladásra szánt lakást vagy házat, hiszen itt nem számít, hogy ki és milyen háttérrel vásárol meg egy ingatlant.

A bérbeadás viszont egészen más terület. Önnek, mint bérbeadónak meg kell győződnie arról, hogy a bérlő valóban olyan ember, akiben megbízhat, akivel hosszú távon tud együttműködni, és aki hozzájárul az ingatlan értékének megőrzéséhez.

Amennyiben a lehető leghamarabb szeretné kiadni lakását, érdemes lehet igénybe vennie egy ingatlanközvetítő szolgáltatásait. Abban azonban sajnos ők sem mindig tudnak segíteni, hogy a nem megfelelő bérlőket kiszűrjék. Tapasztalataink azt mutatják, hogy ilyenkor általában a gyorsaság számít, hogy minél hamarabb olyan jelentkezőket találjanak, akik a kauciót és az első havi bérleti díjat ki tudják fizetni, aláírják a bérleti szerződést, és akár már másnap költözhetnek is. Az ilyen bérlők azok, akik első hallásra megtestesítik az ingatlanközvetítő és az Ön álmait is.

A gyakorlat azonban sajnos azt mutatja, hogy sem az első havi fizetés, sem a bérleti szerződés megkötése nem garancia a hosszú távú együttműködésre. Az ilyen gyorsan érkező bérlők később könnyen az Ön rémálmaivá válhatnak, ha nem jár utána alaposabban, hogy milyen háttérrel rendelkeznek, és mennyire megbízhatóak.

Miért érdemes igénybe venni?

Szeretne független és objektív segítséget kapni a jelentkezők szűréséhez,
hogy elkerülje a rossz, veszélyes és kockázatos bérlőket?

A csapatunk által készített független megfelelőségi vizsgálat segíthet ebben, és a jó hír, hogy
Önnek, mint bérbeadónak szolgáltatásunk TELJESEN INGYENES!

Miért érdemes igénybe venni?

Tudjon meg többet arról,
hogyan készíttethet független megfelelőségi vizsgálatot!

Van már fiókja? Lépjen be
A regisztrációs űrlap elküldésével elismeri, hogy az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatvédelmi Tájékoztatót elolvasta és a bennük foglaltakat elfogadja.