Miért érdemes igénybe venni?

Az albérletpiacon gyakran előfordul, hogy egy-egy kiadó ingatlan bérlésére többen is jelentkeznek, ezért versenyezniük kell érte. Az is egyre gyakoribb manapság, hogy az egyébként tökéletesen megfelelő albérletről azért kell lemondania, mert az ingatlan tulajdonosa személyes és bizalmas információkat kér Öntől, ami számára segítséget nyújt abban, hogy kiválassza a legmegfelelőbb bérlőt. Ön viszont ezeket az adatokat bizonyára egyáltalán nem szeretné ismeretlen személyekkel megosztani.


Miért érdemes igénybe venni?

Csapatunk az ilyen kellemetlen helyzetek és visszaélések elkerülésére fejlesztette ki a Magyarországon egyedülálló Független Bérlés Támogató Rendszert. A rendszer használatával a bérlő által megadott bizalmas információkat diszkréten kezeljük, sem az ingatlan tulajdonosához, sem az ingatlanközvetítőhöz nem fognak eljutni. Egy általunk kidolgozott, egységes értékelési rendszer alapján kapott eredménnyel biztosíthatja jövőbeni bérbeadóját megbízhatóságáról, és az ingatlan iránti érdeklődésének komoly szándékáról.


Bízza ránk a megfelelőségi vizsgálat elkészítését,
és mi garantáljuk, hogy a személyes és bizalmas információk nem kerülnek rossz kezekbe!

Segítségünkkel bérbeadója könnyedén megbizonyosodhat afelől,
hogy Ön a legmegfelelőbb bérlő.
Van már fiókja? Lépjen be
A regisztrációs űrlap elküldésével elismeri, hogy az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatvédelmi Tájékoztatót elolvasta és a bennük foglaltakat elfogadja.