Biztonság

Egyik legfontosabb célunk, hogy minden felhasználó biztonságosan tudja használni rendszerünket, és bizalmas adatainak megadásából semmilyen kára ne származzon. Ezen irányelvünknek megfelelően a következő biztonsági lépéseket tettük:

Secure Socket Layer („SSL”) tanúsítvány használata

A felhasználók és a tenancy.hu által használt webszerver közötti kommunikációt SSL protokoll segítségével tesszük még biztonságosabbá. Az SSL protokoll segítségével megakadályozható a bizalmas információk (pl. jelszavak, bankkártya adatok) ellopása.

Cloud and Network Free Operation

A felhasználók által feltöltött dokumentációkat nem tároljuk cloud (felhő) rendszerekben. Ezen információk a feltöltést követően rövid időn belül internet hozzáférés nélküli számítógépekre kerülnek. A Független Bérlés Támogató Rendszer kiértékelési háttérfunkciói is ilyen internet hozzáférés nélküli számítógépeken kerülnek elvégzésre.

Adatok visszatöltésének megakadályozása

A felhasználók az adatfeltöltést követően nem tudják visszatölteni adataikat, ezért egy esetleges jelszóvesztés esetén sem fordulhat elő, hogy illetéktelen kezekbe kerüljenek olyan bizalmas információk, melyet eredeti felhasználó korábban töltött fel oldalunkra.

Miért érdemes igénybe venni?

Van már fiókja? Lépjen be
A regisztrációs űrlap elküldésével elismeri, hogy az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatvédelmi Tájékoztatót elolvasta és a bennük foglaltakat elfogadja.